ro logo chevron_right
ro logo close

Agrohof

Totu pentru agricultură ...

Aflați mai multe despre produsele Morellato - Utilaje pentru tractoare și tractoare cu 2 roti

#Cikkek

Aflați mai multe despre produsele Morellato - Utilaje pentru tractoare și tractoare cu 2 roti

2023-11-16

Partenerul nostru italian, Meccanica Morellato, produce de peste 35 de ani mașini agricole pentru piața internațională, care sunt disponibile și la Agrohof.


Inițial implicată doar în repararea și vânzarea mașinilor agricole, de-a lungul anilor, noi competențe, infrastructură și investiții în utilaje au contribuit la creșterea companiei, iar astăzi utilajele proprii Morellato sunt de o calitate remarcabilă în gestionarea și întreținerea spațiilor verzi. Producătorul se angajează să se îmbunătățească continuu, punând accent pe eficiența, optimizarea și durabilitatea produselor sale. Inginerii, tehnicienii și tehnicienii lor lucrează la standarde înalte de calitate pentru a asigura un produs final superior și durabil, ceea ce duce la satisfacția clienților.


Gama de produse Meccanica Morellato vă poate ajuta la mecanizarea, dar nu se limitează la următoarele sarcini: tăierea ierbii, măcinarea tulpinilor, mulcirea, cosirea solului, tratarea solului, controlul buruienilor, aerisirea gazonului sau chiar balotarea rotundă. Aceștia produc unelte pentru tractoare, sape rotative și tractoare cu 2 roti.

Aruncați o privire la utilajele MORELLATO pe site-ul nostru și contactați-ne!

Mesaj!

close

Vă mulțumim!

...Colegul nostru vă va contacta în curând...

Abonați-vă la buletinul nostru de știri

Săptămânal | Noutăți | Promoții | Produse noi

0040726674080