ro logo chevron_right
ro logo close

Introducere generală

1.1 Vizitând site-ul nostru și / sau cumpărând de la noi prin intermediul magazinului nostru web, acceptați în mod automat Termenii și condițiile (GTC).

1.2 Termenii și condițiile următoare se aplică numai clienților noștri care efectuează comenzi prin interfața noastră de vânzări. Rugăm cu toții clienții să citească Termenii și condițiile noastre înainte de a face o achiziție, deoarece acestea se aplică oricărei utilizări a site-ului nostru.

1.3 Dacă nu sunteți de acord cu condițiile contractului, vă rugăm să nu utilizați serviciul nostru online.

1.4 Orice termeni și condiții viitoare privind conținutul și produsele postate pe site-ul nostru web vor prevala.

1.5 Ne rezervăm dreptul de a schimba CG, de a actualiza sau de a completa termenii și condițiile. În toate cazurile, este responsabilitatea clientului să țină la zi condițiile contractului. Utilizarea repetată a site-ului nostru web este supusă GTC în vigoare la momentul utilizării curente.

1.6 Condițiile de utilizare a Webshop-ului când acceptă GTC-ul, clientul declară, de asemenea, că are vârsta legală în conformitate cu legile locației sale și că minorul său folosește site-ul cu permisiunea sa. Clienții noștri nu pot utiliza produsele noastre sau site-ul nostru web pentru nicio activitate ilegală, inclusiv, fără a se limita la drepturile de autor. În plus, utilizatorii noștri nu au voie să transmită coduri malware sau viruși online pe site-ul nostru. Nerespectarea acestui lucru va duce la suspendarea imediată a utilizării noastre a serviciului și începerea oricărei practici legale aplicabile.

Termeni și condiții generale

2.1 Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul nostru oricărui utilizator din orice motiv.

2.2 Utilizatorii noștri sunt de acord că informațiile pe care ni le încredințează (cu excepția informațiilor despre cardurile de credit) nu sunt criptate. Detaliile cardului dvs. de credit vor fi întotdeauna criptate pentru plățile online.

2.3 Clienții noștri sunt de acord să nu reproducă, să copieze, să vândă, să revândă produsele noastre fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Informațiile pe care le oferim sunt actualizate și complete

3.1 Nu suntem responsabili pentru acuratețea informațiilor de pe acest site. Informațiile disponibile aici sunt destinate numai informațiilor generale și nu oferă informații suficiente pentru achiziția dvs. Prin urmare, nu sunt înlocuitori pentru o consultare personală atentă, individuală și actualizată. Astfel, consecințele conștientizării parțiale trebuie suportate de către cumpărător.

3.2 Acest site web poate conține informații neactualizate care nu sunt de referință.

3.3 Ne rezervăm dreptul de a face schimbări în orice caz, dar nu suntem obligați să păstrăm informațiile la zi.

Dreptul de a ne schimba produsele și prețurile

4.1 Prețul produselor noastre poate fi modificat fără notificare prealabilă.

4.2 Ne rezervăm dreptul de a schimba sau de a întrerupe condițiile în care un produs este vândut.

4.3 Nu ne asumăm responsabilitatea pentru modificările aduse informațiilor, termenilor, disponibilității sau prețurilor terților.

Informații de facturare și comandă

5.1 Ne rezervăm dreptul de a respinge orice comandă.

5.2 Putem limita sau renunța la cantitatea de produse achiziționate individual de către Client.

5.3 Din orice motiv, ne rezervăm dreptul de a modifica condițiile de expediere a produselor noastre. În astfel de cazuri, vom informa întotdeauna clienții noștri.

5.4 Fiecare client este de acord să ne ofere informații complete și exacte la momentul cumpărării, inclusiv informații personale, adresa de expediere, informații despre cardul de credit și e-mail și număr de telefon.

Informații personale

6.1 Pentru informații despre gestionarea datelor personale, vă rugăm să citiți Declarația noastră de confidențialitate.

Erori și inexactități

7.1 Ocazional, din cauza erorilor tipografice, site-ul nostru web poate conține informații incorecte legate de descrierea, prețurile, costurile de livrare și timpul de livrare al produselor noastre. Ne rezervăm dreptul de a le modifica în orice moment și, de asemenea, de a șterge comenzile care sunt supuse unor date incorecte în acest context.

Notificări

8.1 Când navigați pe site-ul nostru, site-ul nostru primește automat adresa IP Protocol (Internet) a computerului dvs. pentru a oferi sistemului nostru feedback cu privire la funcționarea browserului și a sistemului de operare.

8.2 În cazul în care altfel solicităm informații personale de la dvs., cum ar fi în scopuri de marketing, în orice caz, vă vom solicita consimțământul sau vom avea dreptul să îl refuzăm.

8.3 Dacă doriți să vă retrageți consimțământul pentru utilizarea datelor între timp, puteți face acest lucru. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la info@agrohof.com.

Comentarii

9.1 Clienții noștri au posibilitatea de a comenta Termenii și condițiile.

9.2 Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la GTC, ne puteți trimite un e-mail la info@agrohof.com.

0040726674080