ro logo chevron_right
ro logo close

Agrohof

Totu pentru agricultură ...

Amenajarea teritoriului cu un concasor

#Cikkek

Amenajarea teritoriului cu un concasor

2022-11-04

Zdrobirea paielor și succesul

La sfârșitul fiecărui sezon agricol, vine un moment în care fermierii încep să își reînnoiască și să își amenajeze terenurile arabile pentru un nou sezon. Orice succes se bazează pe o pregătire adecvată, care va fi răsplătită pe termen lung prin culturile plantate. Prin zdrobirea culturii după recoltare, vegetația rămasă poate fi încurajată să se descompună în mod natural, astfel încât următoarea perioadă de pregătire a solului să fie mai rapidă, mai eficientă și mai puțin costisitoare, ceea ce duce la randamente mai mari. Tocarea paielor poate fi folosită acum în multe domenii pentru a obține rezultate utile și excelente, nu în ultimul rând prin reducerea utilizării pesticidelor. În secțiunea următoare vom încerca să descriem aceste instrumente mai detaliat.

 

Ce concasor de tulpini ar trebui să aleg?

Sarcina unui măcinător de tulpini este de a măcina părțile rămase ale plantei și de a le împrăștia în timpul lucrului. Pe lângă faptul că aveți posibilitatea de a alege între tocătoare forestiere, hidraulice, cu colector, cu ax orizontal și vertical, este important să vă gândiți la mașina pe care doriți să o utilizați, deoarece există multe soluții diferite în ceea ce privește ridicarea, de la sape rotative la tractoare de dimensiuni medii. Există o gamă de concasoare disponibile în diferite dimensiuni, cu posibilitatea de a fi atașate lateral, pentru a se potrivi aproape oricărei aplicații.

 

Există o soluție și pentru terenurile împădurite!

Cu un concasor de crengi forestiere puteți scăpa cu ușurință de crengi și zone lemnoase neglijate și puteți economisi mult efort manual, timp și energie pentru curățare. Acestea pot fi folosite pentru a aduce zonele neglijate la nivelul solului. Mașini extrem de robuste și puternice, care vă permit să defrișați zonele împădurite în condiții dificile și accidentate. Datorită cadrului lor, acestea previn deteriorarea mașinii, atât pentru tractor, cât și pentru concasor.

 

Zdrobitor de brațe pentru zonele greu accesibile

Acestea sunt potrivite pentru a fi utilizate în spații înguste, în șanțuri, de-a lungul terasamentelor, pe scurt, în zone greu accesibile, dar în care zona care trebuie întreținută este suficient de mare pentru a permite efectuarea unei lucrări eficiente cu ajutorul unei forțe mecanice grele. Pentru un operator mai priceput, tăierea și îndreptarea arbuștilor și a copacilor nu ar trebui să fie o problemă cu aceste mașini. Foarfecele cu braț este, de asemenea, un instrument popular pentru întreținerea drumurilor, care nu numai că ușurează munca, dar o și accelerează. Iar economisirea timpului economisește bani!

 

Pe site-ul Agrohof Ltd. puteți alege dintr-o gamă largă de instrumente, toate concepute pentru a vă ajuta să vă faceți treaba. Datorită gamei noastre largi de concasoare, veți găsi cu siguranță concasorul potrivit pentru dumneavoastră.

Mesaj!

close

Vă mulțumim!

...Colegul nostru vă va contacta în curând...

Abonați-vă la buletinul nostru de știri

Săptămânal | Noutăți | Promoții | Produse noi

0040726674080