ro logo chevron_right
ro logo close

Agrohof

Totu pentru agricultură ...

De ce să planificăm în agricultură?

#Cikkek

De ce să planificăm în agricultură?

2023-01-27

Mașinile agricole sunt un instrument esențial pentru agricultura modernă

 

Mecanizarea din ce în ce mai accentuată a activităților agricole este unul dintre principalii factori care stimulează vânzările de mașini agricole. În agricultură, ca și în alte sectoare similare care vând utilaje, obținerea produselor poate dura uneori mai mult decât se așteaptă. Cooperarea reciprocă între companii nu este întotdeauna ușoară și poate dura până la 3 sau 4 luni până când un utilaj intră în posesia noului proprietar. Adesea, din motive independente de voința societății de vânzare, nu este posibil ca societatea de vânzare să livreze la timp și, prin urmare, să livreze produsul cumpărat clientului cât mai curând posibil. Problemele legate de achiziții și aprovizionare sunt din ce în ce mai frecvente pentru companiile de producție în zilele noastre, iar situația economică actuală poate, din păcate, să rescrie calculele în diverse cazuri. O bună planificare va contribui la asigurarea faptului că utilajele și piesele necesare sunt achiziționate în timp util și că, atunci când începe sezonul, absența acestora nu împiedică pe nimeni să continue munca.

 

Cum să începeți să cumpărați

 

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facă un fermier este să aleagă utilajul potrivit, iar pentru aceasta trebuie să știe clar care va fi utilizarea viitoare a acestuia, adică ce fel de muncă vrea să facă cu el. La cartografierea stării utilajelor, trebuie evaluată capacitatea de utilizare a echipamentelor existente și, dacă este necesar, trebuie luate măsuri pentru a găsi produsele care răspund cel mai bine nevoilor. De acolo, este un proces simplu de achiziționare a utilajelor, știind de ce aveți nevoie și știind ce dealeri, mărci și tipuri de produse v-ar putea interesa. Este important să țineți cont de preț, calitate și timp de livrare, iar dacă aveți produsul în stoc veți accelera și mai mult procesul.

 

Finanțarea de noi mașini agricole

 

În zilele noastre, la fel cum prețul mașinilor crește vertiginos, se poate pune și întrebarea dacă aveți suficienți bani pentru a cumpăra utilaje agricole. Acest lucru poate părea drastic, deoarece, de obicei, cumpărăm atunci când avem bani, dar există o serie de alte soluții care îi pot ajuta pe fermieri să nu fie nevoiți să investească o sumă mare de bani în utilaje agricole noi la un moment dat. Cumpărătorii trebuie să decidă dacă vor să cumpere cu banii proprii sau dacă trebuie să contracteze un împrumut pentru a-și îmbunătăți afacerea. Prețul utilajelor noi depinde, de asemenea, de producător, de tipul de utilaj și de situația generală a pieței.  

 

Cel mai mare dușman al sectorului agricol este timpul, așa că este esențial să se țină cont de întreținerea și repararea utilajelor. Echipamentele se defectează în timp, astfel încât aceste sarcini de reparații și întreținere trebuie planificate din timp pentru ca utilajele să funcționeze cât mai mult timp posibil. Țineți cont de acești câțiva factori foarte importanți și asigurați-vă că aveți suficient timp pentru a evalua starea utilajului și pentru a efectua reparațiile/întreținerea necesare.

 

Pe site-ul Agrohof Ltd. puteți alege dintr-o gamă largă de unelte, toate concepute pentru a face o treabă bună.

Mesaj!

close

Vă mulțumim!

...Colegul nostru vă va contacta în curând...

Abonați-vă la buletinul nostru de știri

Săptămânal | Noutăți | Promoții | Produse noi

0040726674080