ro logo chevron_right
ro logo close

Agrohof

Totu pentru agricultură ...

SARCINI DE IARNĂ ÎN AGRICULTURĂ

#Cikkek

SARCINI DE IARNĂ ÎN AGRICULTURĂ

2024-01-09

Iarna este o perioadă de odihnă pentru natură. În aceste luni, plantele perene hibernează, în timp ce semințele plantelor anuale așteaptă primăvara pentru a-și începe perioada activă de viață. Copacii intră, de asemenea, în repaus, chiar și plantele veșnic verzi își încetinesc ciclul de viață. În timpul iernii, viața aproape că se oprește, dar nu și în agricultură.
 

Deși câmpurile nu sunt în producție, fermierii nu sunt lipsiți de muncă în timpul lunilor de iarnă. Nu există zile libere pentru crescătorii de animale, iar animalele trebuie îngrijite în fiecare zi. Vremea rece de iarnă își pune amprenta asupra tuturor animalelor, astfel încât starea și bunăstarea lor necesită o atenție sporită în această perioadă. Cu toate acestea, aceasta este perioada în care se alocă cel mai mult timp pentru a evalua starea echipamentelor folosite pentru a ține animalele și pentru a le înlocui, dacă este necesar.
 

De asemenea, utilajele trebuie să fie îngrijite. Piesele care sunt uzate sau deteriorate în timpul anului trebuie reparate sau înlocuite. Dacă nu au fost curățate temeinic, acestea pot fi curățate acum.
 

Nu sunt multe de făcut pe câmpuri și pășuni în această perioadă a anului, dar merită să supravegheați starea terenului, fiind atenți la locuitorii nedoriți. Lemnul de câmp este un vizitator obișnuit al câmpurilor cu flori de fluture perene, al câmpurilor de cereale semănate toamna și al terenurilor de arat neglijate și plantate cu culturi perene. În cazul în care se găsesc numeroase tuneluri atunci când se cercetează zona, merită să se abordeze problema pentru a preveni daune majore.
 

Nici fermierul de plantații nu se odihnește iarna, fiind mereu de lucru, deoarece există multe.

 

Mesaj!

close

Vă mulțumim!

...Colegul nostru vă va contacta în curând...

Abonați-vă la buletinul nostru de știri

Săptămânal | Noutăți | Promoții | Produse noi

0040726674080