ro logo chevron_right
ro logo close

Ce facem cu datele pe care le obținem de la dvs.?

Dacă achiziționați un produs pe care îl vând prin intermediul site-ului nostru web, vă vom solicita informații ca parte a procesului de cumpărare: numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail sau, în cazul unei companii de restituire TVA eligibilă sau a unui comerciant unic, numărul dvs. fiscal atunci când vizitați site-ul nostru. adresa IP de pe computerul dvs. (IP), astfel încât sistemul nostru să poată primi feedback despre browser și sistemul dvs. de operare.

Consimțământul / aprobare

Trimitându-ne informații personale în scopul finalizării unei tranzacții, adică a comenzii oricăruia dintre produsele noastre, aprobarea detaliilor cardului dvs. de credit, solicitarea livrării sau returnarea unui produs către noi, de asemenea, consimțiți la utilizarea datelor dvs. numai în acest scop.

Publicați date

În cazul în care încălcați Termenii și condițiile noastre, vă putem dezvălui informațiile în conformitate cu legea.

Plata

Toate metodele de plată directă disponibile pe site-ul nostru respectă standardele stabilite de PCI-DSS, aprobate de Consiliul pentru Standarde de Securitate PCI, Visa, Mastercard, un American Express Collaborative.

Sistemul de cerințe PCI-DSS ne ajută să securizăm informațiile cardului de credit cu furnizorul nostru de servicii.

Serviciile efectuate de către o terță persoană

În general, furnizorii de servicii terți colectează, utilizează și pun la dispoziție informațiile dvs. numai în scopul de a ne furniza serviciul. În plus, anumiți furnizori de servicii terți, cum ar fi portalurile de plată și alte plăți date.

Dacă doriți să înțelegeți mai profund procedurile de gestionare a datelor acestor furnizori de servicii, furnizorii de servicii vă vor oferi posibilitatea de a face acest lucru. Dacă acest lucru este important pentru dvs., puteți afla și voi.

Acest lucru poate avea o importanță deosebită în cazurile în care furnizorul de servicii își are sediul în altă jurisdicție decât a ta sau a noastră, astfel încât informațiile pe care le furnizați sunt supuse condițiilor legale care se aplică furnizorului respectiv.

De exemplu, dacă cumpărați de la noi în Regatul Unit, dar tranzacția este procesată printr-o poartă bancară maghiară, datele dvs. personale utilizate pentru tranzacție vor fi supuse cerințelor legislației maghiare.

Astfel, dacă părăsiți site-ul nostru sau site-ul nostru vă redirecționează către un site terț, Politica de confidențialitate sau Termenii de utilizare a site-ului nostru nu se vor mai aplica.

Linkuri

Dacă faceți clic pe un link de pe site-ul nostru web, acesta vă poate redirecționa către un alt site web. În astfel de cazuri, nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri web, așadar vă rugăm să le urmăriți în astfel de cazuri.

Siguranță

Pentru a vă proteja informațiile personale, am făcut eforturi rezonabile pentru a ne asigura că nimeni nu este abuzat, publicat sau vătămat. și stocate sub criptare AES-256. Și deși nici o singură tranzacție Internet sau altă tranzacție electronică nu poate fi garantată 100% pentru a fi sigure, noi întotdeauna respectăm cerințele PCI-DSS și urmăm orice alte standarde general acceptate.

Cookies

Site-ul nostru web utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.

Declarație de vârstă

Folosind site-ul nostru, fiecare dintre clienții noștri declară că are vârsta legală în conformitate cu legile țării în cauză sau că rudele minorului folosesc interfața noastră doar cu permisiunea lor

Ne rezervăm dreptul de a face modificări

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate de mai jos, așa că vă rugăm să vă asigurați că o citiți din când în când. Modificările sau clarificările vor intra în vigoare imediat după ce textul este postat pe site-ul nostru. Dacă ne schimbăm practicile de confidențialitate, vă vom anunța prin această interfață. informațiile pe care le colectăm de la dvs., modul în care le folosim și în ce condiții, dacă este cazul, îl facem public. Dacă magazinul nostru web este sub controlul sau se contopește cu o altă companie, informațiile furnizate aici vor fi transmise noilor proprietari.

Scrieți-ne

Dacă doriți să ne împărtășiți comentariile dvs., ce credeți că ar trebui să schimbăm, să corectăm sau să doriți să ștergeți permanent informațiile dvs. personale de pe site-ul nostru web, sau să depuneți o reclamație sau să căutați pur și simplu pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență la info@agrohof.com.

0040726674080